casa nostra

casa vostra

La casa
Ens vam enamorar de la casa només veure-la. Diuen els experts que les primeres pedres de la nostra llar són del s. XII. A Casa Miret trobareu espais per gaudir d'unes estones de pau: el jardí, la terrassa, la biblioteca amb llar de foc... Podreu tastar algun vi de la comarca, fullejar un llibre o simplement descansar contemplant el silenci.
Habitacions
El vostre descans ens importa. Trieu una de les quatre habitacions. Són espaioses, acollidores, càlides i amb nom propi: Woolf, Regàs, Allende o Rodoreda. Els quatre dormitoris que vetllaran els vostres somnis. Sentiu-vos com a casa i feu vostra l'estada.
Cuina
La cuina, antigament l'epicentre de totes les llars. La nostra enamora per l'espai i pels plats que elaborem. És el lloc on les cassoles fan xup-xup, on l'escalfor prové dels fogons, on la vida batega. Cuinem productes de temporada i de quilòmetre zero. Coneixem els proveïdors, són els nostres veïns, els nostres amics. Us oferim un menú en què podeu triar l'opció vegetariana, si ho desitgeu. I per esmorzar, melmelades casolanes i embotits de la comarca. Cuina feta amb amor.

La casa

Ens vam enamorar de la casa només veure-la. Diuen els experts que les primeres pedres de la nostra llar són del s. XII. A Casa Miret trobareu espais per gaudir d’unes estones de pau: el jardí, la terrassa, la biblioteca amb llar de foc… Podreu tastar algun vi de la comarca, fullejar un llibre o simplement descansar contemplant el silenci.

Habitacions

El vostre descans ens importa. Trieu una de les quatre habitacions. Són espaioses, acollidores, càlides i amb nom propi: Woolf, Regàs, Allende o Rodoreda. Els quatre dormitoris que vetllaran els vostres somnis. Sentiu-vos com a casa i feu vostre l’estada.

Cuina

La cuina, antigament l’epicentre de totes les llars. La nostra enamora per l’espai i pels plats que elaborem. És el lloc on les cassoles fan xup-xup, on l’escalfor prové dels fogons, on la vida batega. Cuinem productes de temporada i de quilòmetre zero. Coneixem els proveïdors, són els nostres veïns, els nostres amics. Us oferim un menú en què podeu triar l’opció vegetariana, si ho desitgeu. I esmorzareu melmelades casolanes i embotits de la comarca. Cuina feta amb amor.